Webdesign bureau:

Globol is sneller en creatiever

Sneller en creatiever, dit zijn de sleutelwoorden die op Globol Webdesign van toepassing zijn. Ons team bestaat uit een collectief van jonge, enthousiaste en gedreven creatievelingen. Ieder met z'n eigen specialisme op het gebied van internet ontwikkeling, online oplossingen, webdesign, fotografie, tekstbewerking, grafisch ontwerp en huisstijl ontwikkeling. Door deze unieke bundeling van krachten bent u verzekerd van een uniek eindresultaat tegen een eerlijke prijs.

Als opdrachtgever heeft u bij Globol te maken met slechts één contactpersoon; namelijk de projectmanager. De projectmanager houdt u op de hoogte over de vorderingen van uw project. Ook kunt u bij hem altijd terecht voor advies. Doordat de organisatie een platte structuur kent en korte communicatielijnen heeft, is elk teamlid bij alle opdrachten zeer betrokken.

Ook voor ad hoc projecten bent u bij Globol aan het juiste adres. Binnen een maand een complete website laten ontwikkelen is bij Globol geen probleem. Doordat we een onuitputtelijke bron van freelance medewerkers hebben, kunnen we altijd direct iemand voor uw project vrij maken. Hierin ligt eveneens de kracht van Globol!

 

Vanwaar die koeien?

De zwart-witte koe is toch wel typerend voor het hollandse landschap en dus voor Nederland. Die koeien zijn een stabiele factor in het landschap; ze lijken daar al eeuwen te staan. De stabiliteit van een koe, dat is waar Globol voor gaat.

Globol legt de lat voor zichzelf hoog, maar zorgt er ook voor dat we er altijd overheen kunnen springen. Die lat staat voor de hoge kwaliteit en creativiteit die Globol garandeert. Ieder ontwerp wordt speciaal op maat gemaakt en is net zo uniek als het vlekkenpatroon van de nederlandse koe.

Vandaar dus die koeien!

Inschrijven

Nieuwsbrief

Wilt u meer weten over

Webdesign bureau

?

Contactformulier


Wilt u meer weten over de diensten van Globol in relatie met uw bedrijf? U kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen. De overige contact mogelijkheden treft u op onze contactpagina.


Bedankt voor uw reactie. We nemen spoedig contact met u op.