Voorbeeldproject:

Dotado: IQ tests bij hoogbegaafde kinderen

Werkzaamheden Globol
Dotado heeft een website laten maken voor het werven van nieuwe klanten en het geven van achtergrondinformatie aan bestaande klanten.

Achtergrond bedrijf: IQ tests kinderen en coaching
Dotado is een pedagogisch adviesbureau gespecialiseerd in het afnemen van IQ tests bij kinderen. De tests nemen zij vrijwel uitsluitend bij hoogbegaafde kinderen af. Daarnaast coacht Dotado ouders van hoogbegaafde kinderen en worden workshops voor hoogbegaafde kinderen georganiseerd.

Huisstijl
De huisstijl van Dotado bestaat uit verschillende groentinten, veel afgeronde hoeken en zwarte teksten. De website past goed in het geheel van de huisstijl, dit zijn visitekaartjes en briefpapier:

 

Foto's
De klant heeft een aantal foto's aangeleverd die een goed beeld geven van de doelgroep van Dotado. Onder ander deze twee foto's:

 

Bel mij terug en zoeken
Om de drempel voor bezoekers om contact te leggen te verlagen is een knop 'bel mij terug' geplaatst. Verder is het mogelijk binnen de website pagina's te zoeken:

 

Contactformulier
Er is een contactformulier geïmplementeerd, waarbij ook direct kan worden aangegeven dat men de digitale nieuwsbrief wil ontvangen:

 

Het resultaat
Dit is de beginpagina van het resultaat, sinds de publicatie van de nieuwe website heeft Dotado bij een flink aantal nieuwe klanten IQ tests afgenomen:

Bezoek ook de website op www.dotado.info .

Inschrijven

Nieuwsbrief

Wilt u meer weten over

Voorbeeld website Dotado

?

Contactformulier


Wilt u meer weten over de diensten van Globol in relatie met uw bedrijf? U kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen. De overige contact mogelijkheden treft u op onze contactpagina.


Bedankt voor uw reactie. We nemen spoedig contact met u op.