Referenties:

Klanten over Globol Webdesign

Didier Eggink - Amsterdam Quality Bookings
www.amsterdamqualitybookings.nl

Voor ons bedrijf hebben we Globol een hele multifunctionele, frisse website laten maken. Dit gebeurde snel en precies naar mijn wens. Op vragen en emails had ik binnen no time antwoord, wat ik erg prettig vind werken. Ook bleek Globol stukken goedkoper door hun werkwijze dan de andere offertes die ik aangevraagd had en ik kan nu nog steeds bij hen terecht voor vragen.

 

Anouk van de Loo - AMI Interim Knowhow
www.interimknowhow.nl

We hebben Globol Webdesign voor onze organisatie een website laten maken. Professionaliteit, snelheid en betrokkenheid kenmerken Globol. Zij hebben veel tijd gestoken in het goed in kaart brengen van onze wensen en eisen. Onze vraag hebben zij goed "verwoord" in een website en vervolgens het proces zeer professioneel en zorgvuldig begeleidt. Een prettig bureau om mee samen te werken om een website te laten maken. Wij kunnen Globol dan ook van harte aanbevelen!

 

Gerhard Mulder - D66 kandidaat Europese Verkiezingen - Eigenaar Environmental Finance
www.mulder-ef.com
Globol heeft mij vorig jaar heel erg goed geholpen met alle aspecten van het opzetten van mijn website voor mijn campagne voor de europese verkiezingen. Globol hielp met het ontwerpen van het concept, de technische details, en legde met geduld uit hoe de website verder in te vullen en persoonlijk te maken. Ook na de oplevering van de website heeft Globol steeds weer snel en professioneel geholpen als ik een vraag had. Kortom, absoluut waar voor je geld en je zult geen spijt krijgen om Globol in te schakelen.

Inschrijven

Nieuwsbrief

Wilt u meer weten over

Klanten over Globol

?

Contactformulier


Wilt u meer weten over de diensten van Globol in relatie met uw bedrijf? U kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen. De overige contact mogelijkheden treft u op onze contactpagina.


Bedankt voor uw reactie. We nemen spoedig contact met u op.